Calculator dată naștere copil

Calculator data nastere copil

Calculator data nastere copil

În câteva clipe vei afla cea mai importantă veste a vieții tale – data nașterii copilului.

Folosește calculatorul de sarcină Profertis și începe o călătorie uimitoare până la marea întâlnire cu noul membru al familiei. Cei mai buni specialiști Profertis sunt alături de tine!

Tot ce trebuie să știi la început

Calculatorul de sarcină Profertis este un prim instrument foarte valoros, care îți oferă informații esențiale despre momentul în care vei întâlni bebelușul. Descoperă data estimată a nașterii copilului tău cu ajutorul calculatorului de sarcină specializat. Estimarea vârstei sarcinii și a datei nașterii sunt foarte importante pentru a înțelege evoluția sarcinii.

Află data estimată a nașterii copilului

Introdu data primei zile a ultimei menstruații și află data estimată a nașterii. Acest lucru te ajută să planifici în avans, să te asiguri că ai tot ce este necesar pentru tine și pentru bebeluș, și să te concentrezi pe sănătatea ta și a copilului pe toată durata sarcinii.

Fiecare sarcină este unică

Este important să știi că durata sarcinii poate varia de la o femeie la alta. Cu toate acestea, există o durată medie a sarcinii care poate fi utilizată pentru a estima data nașterii. De obicei, se consideră că o sarcină durează aproximativ 40 de săptămâni, calculând 38 de săptămâni de la data conceperii și adăugând primele două săptămâni ale ciclului menstrual ca parte a vârstei sarcinii, chiar dacă în acea perioadă nu erai însărcinată. Este important să ai în vedere că aceste calcule sunt doar estimative și că bebelușii vin pe lume când sunt cu adevărat pregătiți.

Programează o consultație de specialitate

Obține informații detaliate despre vârsta sarcinii și data estimativă a nașterii de la specialiștii Profertis. Programează o consultație și informează-te despre evoluția sarcinii tale. Află de la specialiștii Profertis tot ce trebuie să faci pentru a avea o sarcină ușoară și o naștere în care sănătatea ta și a copilului tău să fie prioritare.

© Copyright 2012 - 2024 Profertis. Toate drepturile rezervate | Designed by Artvertising