ECHIPAMENTE

Efectuarea unei proceduri FIV nu ar putea avea loc fără un laborator bine utilat și o echipă profesionistă care să garanteze calitatea extraordinară a procesului de înghețare(vitrificare) al embrionilor. Astfel, clinica Avicena Profertis dispune de un laborator dotat cu aparatură de ultimă generație.

clinica Avicena Iasi

Clinica Avicena Profertis a achiziționat un echipament denumit PrimoVision, produs de firma Vitrolife, și care este primul astfel de echipament din România. Astfel, medicii îl pun la dispoziția cuplurilor care se adresează pentru tehnici de fertilizare in vitro clasică sau I.C.S.I., cu dorința de a crește și mai mult rata de succes a procedurii medicale, dar și satisfacția pacienților.

clinica Avicena Iasi

Fiecare cabient este dotat cu aparatură de înaltă calitate care să asigure liniștea pacienților, rezultate concrete și o bună îngrijire medicală. Investirea în modernizarea centrului medical a fost întotdeuna sub atenția medicală, tocmai pentru a obține cât mai multe reușite și cazuri fericite ce duc la rezultatul dorit de toată lumea: obținerea unei sarcini și nașterea unui copil sănătos.

© Copyright 2012 - 2024 Profertis. Toate drepturile rezervate | Designed by Artvertising