Încrederea în propria persoană este foarte importantă, iar acolo unde mama natură nu a reușit să ne sculputeze așa cum ne-am fi dorit, medicina modernă ne vine în ajutor, apelând la serviciile medicilor esteticieni. Soluția este simplă: implanturile mamare.
Mărirea acestora se realizează cu ajutorul implanturilor din silicon. Acestea vin în ajutorul tinerelor cu sâni prea mici, femeilor mature cu atrofie mamară si ptoza mamară după alăptare.
Implanturile pot fi păstrate pentru totdeauna. Mărirea sânilor, cunoscută și sub denumirea de augmentare mamară, este o intervenție pe cale chirurgicală estetică ce se adresează tuturor femeilor nemulțumite de volumul si forma sânilor.
Implantele siliconice utilizate în prezent sunt dispozitive medicale de înaltă calitate, foarte bine tolerate de către organism.
Ele sunt constituite dintr-un înveliș siliconic foarte rezistent, cu o suprafață concepută să determine o reațtie minimă și un conținut format din gel siliconic cu o consistență apropiată de natural. Rezistența elastica este atât de mare, încât suportă o întindere de până la 5 ori fără a se rupe.
Silicoanele nu au niciun risc cancerigen sau de altă natură care să influențeze starea de sănatate a pacientelor.
Implanturile mamare sunt o soluție optimă atunci când sunt o complexitate și persoana respectivă suferă traume la nivelul psihicului. Pentru că fizicul este remarcat de cele mai multe ori, femeile își doresc să arate perfect, să aibă un corp de invidiat.
Vezi prețurile pentru toate intervențiile, consultațiile sau tratamentele, servicii medicale ale Avicena Profertis.
+În primul rând, trebuie subliniat faptul că laparoscopia este o metodă de diagnostic care necesită abordare
+Acidul hialuronic și botoxul (toxina botulinică tip A) sunt cele mai populare metode de ștergere a ridurilor
+Ridicarea sânilor necesită diferite tipuri de incizii în functie de gradul de ptoză.
+La aproximativ 10-20% dintre cuplurile infertile este imposibil de găsit cauza condiţiei patologice.
+Prima întâlnire a cuplului infertil se face în echipă cu medicul ginecolog, embriologul, și eventual
++
Infertilitatea feminină poate fi cauzată din motive variate, printre care se includ tulburările hormonale,
+